Notes de premsa

Ajornat el concert de Fito Luri d'aquest diumenge al Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/10/2020
Imatge promocional concert Fito Luri

nsorci del Teatre Bartrina de Reus anuncia l'ajornament del concert previst per a aquest diumenge del cantautor reusenc Fito Luri, atès que un dels components de la formació és contacte directe d’un possible positiu de COVID-19. Per responsabilitat i per prudència el Consorci i l’artista han decidit posposar la data del concert.

La nova data per a aquest concert, que suposava la presentació al públic del nou disc "Diari de Llambordes", serà el dissabte 28 de novembre, a les 21:00 h. El Teatre Bartrina informa que les entrades comprades seran vàlides per a la nova data. Per qualsevol dubte caldrà posar-se en contacte amb el mateix Teatre.

En aquesta producció el músic ha retornat als seus orígens quan va començar amb el grup OM a finals dels anys vuitanta, donant un protagonisme més present ales guitarres elèctriques, al piano i teclats, amb ritmes molt més ràpids, fugint de l'estil intimista dels darrers treballs. La gran majoria de la preproducció es va realitzar des del confinament a causa de la pandèmia per la Covid-19.

L'artista va trobar l'oxigen i la llibertat que li mancava refugiant-se en l'energia de les seves noves cançons. La posada en escena d'aquest nou treball és molt més potent, activa, intensa. Sens dubte un gran viatge per aquest diari on moltes persones s'hi veuran reflectides i que farà tremolar el terra, un viatge intens i sincer per on Fito Luri convida a acompanyar-lo mentre ballem la dansa de la bona vida.

Des de l'espai escènic reusenc demanen disculpes per aquest ajornament "però fets com aquest demostren una vegada més que la responsabilitat d’aturar els contagis està en mans de les accions de tota la ciutadania". Des del teatre es remarca que, "la cultura continuarà sent segura si es continuen aplicant de manera escrupolosa els protocols sanitaris marcats".

Imatge promocional concert Fito Luri
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.