Notes de premsa

Ajornat l'inici del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/10/2019
Cartell COS 2019

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2019 ajorna l'inici de la programació a dissabte 19 d'octubre atesa la convocatòria de vaga prevista per a aquest divendres. Això afectarà, per un costat, a l'espectacle "Reminiscence", de la companyia Ateneo della Danza-cia. Balleto de Siena, que enlloc de representar-se divendres es farà dissabte, a les 17:00h, a la plaça del Mercadal. Per l'altre costat, l'espectacle "la dernière danse de Brigitte", de la companyia Zero en Conducta, que s'havia de representar al teatre de l'Orfeó Reusenc s'ha suspès, ja que el calendari de la companyia no els ha permès reprogramar-ho en un altre moment del cap de setmana. L'organització del COS i els mateixos integrants han arribat al compromís de poder-lo programar de nou en l'edició del festival de l'any vinent. 

Així doncs, el primer espectacle del COS 2019 es farà aquest dissabte dia 19 d'octubre,a  les 12:00 h, al Teatre Bravium. Serà "Sabates noves", de la companyia Tian Gombau - L'home dibuixat. Durant dos dies, passaran per Reus deu espectacles diferents, adreçats a diferents sectors de públic, i que inclouen propostes diverses, tant de teatre del moviment com de dansa. 

Tota la informació de l'edició d'enguany del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual es pot consultar a www.cosreus.cat i per seguir tota l'actualitat es pot fer a través de les xarxes socials de @reuscultura

Cartell COS 2019
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.