Notes de premsa

Alta mèdica per a l'únic afectat de legionel·losi que continuava hospitalitzat a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/10/2003

e de 70 anys que va ingressar el passat dia 10 d'octubre a l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus amb legionel·losi ha estat donat d'alta aquest dissabte. Així, cap de les sis persones que han resultat afectades per legionel·losi des del passat mes de setembre continua hospitalitzada.

Els tècnics de l'Ajuntament de Reus i del Departament de Sanitat i Seguretat Social segueixen la investigació de les mostres clíniques i ambientals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.