Notes de premsa

Alta mèdica per a un dels dos afectats de legionel·losi que encara continuaven hospitalitzats a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/10/2003

La dona de 36 anys que va ingressar el passat 9 d'octubre a l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus amb legionel·losi ha estat donada d'alta aquest dimecres al migdia. Amb aquesta ja han rebut l'alta mèdica quatre de les cinc persones que havien estat ingressades a l'hospital des del passat 12 de setembre.

El cinquè pacient, un home de 70 anys que va iniciar símptomes el 4 d'octubre i que va ser hospitalitzat el dia 10, evoluciona favorablement.
Hores d'ara, l'Hospital Universitari de Sant Joan no ha registrat cap nou cas de legionel·losi. El departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat i la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Reus continuen la investigació epidemiològica i ambiental per tal d'esbrinar la possible font d'infecció i si es tracta de casos relacionats amb un mateix focus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.