Notes de premsa

Aprovació de les tarifes dels aparcaments municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/10/2003

nsell d'Administració d'AMERSAM va aprovar ahir dimecres, 15 d'octubre, les tarifes dels pàrquings municipals i de les àrees i els aparcaments de zona blava. L'empresa municipal d'aparcaments ha aplicat un increment mitjà del 4,77% en els cas de la zona blava. El tiquet per hores dels pàrquings augmenta un 4% de mitjana i l'increment dels abonaments, oscil·la entre 3,8% i el 19,4% aplicat al pàrquing de la Llibertat que perd la bonificació i s'equipara amb la resta d'aparcaments.

En les tarifes de rotació, AMERSAM continua bonificant els preus a partir de la tercera hora i manté el màxim diari a preus reduïts (6 euros a partir del 2004). A partir de la vuitena hora, l'estacionament és gratuït.
Abonaments
El pàrquing de la Llibertat perd la bonificació que s'aplicava des de la seva inauguració, donat l'alt nivell d'ocupació de la instal·lació, i els preus s'equiparan amb els de la resta d'aparcaments. Per contra, es manté la bonificació a l'aparcament de la Fira.
Adjuntem les tarifes aprovades pel Consell d'Administració d'AMERSAM.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.