Notes de premsa

‘Aquest estiu obrim per a tu’: nous horaris i programació als centres cívics per als mesos de l’estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/06/2024
Programació estiu 2024 XCC
Cartell programació estiu 2024 XCC

Per primera vegada durant  el mesos de juliol i agost  els centres cívics de la ciutat romandran oberts matí i tarda i es convertiran en refugis climàtics on protegir-se de la calor durant l’estiu.  A banda de ser espais accessibles i d’accés lliure, durant els mesos de més calor aquests espais proporcionaran confort tèrmic a la població i les persones que hi acudeixin trobaran tot un ventall d’activitats per a realitzar, a més de les pròpies instal·lacions que compten amb espais de lectura, accés lliure als ordinadors, jocs de taula per a totes les edats, espais de manualitats, pintura, costura, etcètera.

L’horari dels Centres Cívics serà el següent:

CC Carme:    juliol obert matí i tarda

                   agost obert matí i tarda                                    

CC Ponent:    juliol obert matí i tarda

                    agost obert matí

CC Mestral:     juliol obert matí i tarda

                     agost obert matí i tarda                                              

CC Mas Abelló: juliol obert matí i tarda

                       agost obert matí i tarda                               

CC Llevant:   juliol obert matí i tarda

                   agost obert de l’1 al 14 d’agost de 8 a 15,00 h       

                   del 16 al 30 d’agost tancat                                

CC Migjorn:   juliol obert matí i tarda

                    agost obert matí i tarda de l’1 al 14 d’agost

                    tancat del 16 al 30 d’agost

Programació d’estiu

La Xarxa de Centres Cívics de Reus ha programat una cinquantena d’activitats per aquest estiu, per primera vegada de manera conjunta amb el col·lectiu d’envelliment actiu, perquè tothom en pugui gaudir. Una programació d’activitats molt diversa i adreçada a tots el públics, des dels infants a la gent gran, on el 80% de les activitats són gratuïtes. Hi haurà balls, dansa, música, cuina, visites, contes, tallers, cinema, caminades o activitats a l’aire lliure als espais oberts com els jardins del Mas Carandell o la Palma.

Aquesta programació conjunta permet generar una major oferta,  la creació d’espais intergeneracionals i la posada en valor de tot el cicle de vida.

 La regidora de Relacions ciutadanes, Mar Escoda, anima a tota la ciutadania a “apropar-se aquest estiu als centres cívics i poder participar de tot el ventall d’activitats i serveis que posem a la seva disposició per tal que tota la família en pugui gaudir i passar-ho bé en una ambient agradable, creant espais de lleure i de relació”.

Ja es poden fer les inscripcions de les activitats a inscripcions.reus.cat

 

Programació estiu 2024 XCC
Cartell programació estiu 2024 XCC

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.