Notes de premsa

Arriba el Mapadeball 2022 al Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 25/04/2022
MapadeBall assajos Teatre Bartrina 1
Assajos Mapadeball Teatre Bartrina 2

El projecte Mapadeball arriba aquesta setmana a l'escenari del Teatre Bartrina de Reus, amb dues funcions. La primera serà demà dimarts, dia 26 d'abril, a les 20:00 h, amb la participació de l'alumnat de l'Institut Gaudí, l'Institut Vilaseca i el Col·legi Sant Josep. I, la segona posada en escena serà aquest dimecres, dia 27 d'abril, a la mateixa hora, a les 20:00 h, amb la participació de l'alumnat de l'Institut Baix Camp, l'Institut Gabriel Ferrater i SOler, i l'Institut Escola Pi del Burgar. 

Mapadeball és un projecte adreçat als centres educatius de secundària que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat de secundària a partir de coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió i coordinades des del territori per una formadora i conductora local.

És un programa que segueix els paràmetres del ja consolidat Tots Dansen Catalunya, i és organitzat pel Mercat de les Flors i Xarxa Transversal, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, a Reus, hi participen 245 alumnes de 6 instituts de secundària.

Sònia Gómez ha estat l'encarregada de dissenyar la coreografia i per aquesta ocasió ha triat Pinya. I Ció Borràs ha estat la formadora i conductora local. 

MapadeBall assajos Teatre Bartrina 1
Assajos Mapadeball Teatre Bartrina 2

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.