Notes de premsa

Balanç del IV Festival Europeu de Curtmetratges

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/03/2005

El passat dissabte 5 de març va tenir lloc l’acte de cloenda del IV Festival Europeu de Curtmetratges al Teatre Bartrina de Reus. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Reus destaca que aquesta edició ha suposat un salt important del festival, tant des del punt de vista qualitatiu com quantitatiu. En aquest sentit cal posar de relleu el gran nombre de films presentats a concurs, més de 150, i la seva qualitat, que ha consagrat el festival com a una cita ineludible dels amants del curtmetratges.

En aquest sentit l’Àrea de Cultura ha rebut la confirmació que la cinquena edició a Reus i la vuitena a Cambrils tindrà el suport oficial del Departament de Cultura de la Generalitat, que ja ha anunciat la seva voluntat d’oferir un major grau de col·laboració amb el festival.
Aquest reconeixement oficial no és l’única notícia important amb vista a la pròxima edició. Així, s’està treballant en la creació d’una plataforma al Camp de Tarragona que integri les propostes de Reus i Cambrils i altres que es puguin concretar.
Pel que fa al FEC de Reus cal dir que durant els quatre dies de festival han passat pel Teatre Bartrina al voltant 2.000 persones. Ha destacat també la presència de 17 representants dels 18 films projectats, la qual cosa evidencia la importància que els creadors donen al festival i de la projecció que aquest està prenent a nivell europeu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.