Notes de premsa

Balanç positiu i bones xifres de participació pel Nadal Multiesportiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/01/2022
Nadal Multiesportiu
Nadal Multiesportiu
Nadal Multiesportiu

El Nadal Multiesportiu de Reus, l’alternativa de lleure i esportiva portada a terme per la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure al llarg dels matins de les vacances de Nadal per completar l'oferta d'oci a la ciutat en aquest període festiu, ha obtingut un balanç molt positiu per part dels participants, segons es desprèn de l’enquesta de satisfacció realitzada un cop contemplades les activitats. El 90% dels enquestats ha valorat de manera molt positiva tant el nombre d’activitats com el funcionament d’aquestes. Quant a la participació, una bona part de les activitats ofertades ha superat el 60% d’afluència i fins i tot en alguns dels esports s’ha arribat al 100% de la capacitat.

Les activitats esportives programades, dirigides al públic infantil i juvenil, han volgut apropar als més joves els hàbits saludables i el coneixement de nous esports. Aquestes es van organitzar de forma descentralitzada, a les instal·lacions esportives municipals i indrets a l’aire lliure, per adaptar-se a les mesures sanitàries vigents i també es van extremar les mesures de prevenció, amb la supervisió dels inscrits per accedir a les instal·lacions, les distàncies de seguretat, la neteja, el ratis d’afluència... etc. Puntualment, es van produir baixes respecte a les inscripcions realitzades inicialment degut a confinaments. En aquest context, el 87% dels participants ha valorat  molt positivament les mesures de prevenció en les activitats.

Pel que fa als esports amb més seguiment i més ben valorats, han estat el voleibol, que es va dur a terme al nou polilleuger Joan Rebull els dies 3 i 4 de gener, seguit d’activitats com el futbol sala, el patinatge, l’activitat familiar de jocs de pistes al passeig de la Boca de la Mina, o el tennis taula realitzat a les instal·lacions pròpies del Club Tennis Taula Ganxets de Reus.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, considera que «el Nadal Multiesportiu ha suposat una bona alternativa d’oci i esport en l’actual moment de la pandèmia. Una situació que esperem que l’any vinent ja s’hagi superat i què, en qualsevol cas, s’afrontarà amb la tranquil·litat d’oferir les activitats adequades a cada moment».

Nadal Multiesportiu
Nadal Multiesportiu
Nadal Multiesportiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.