Notes de premsa

Biblioteca Chill Out amb els músics reusencs a la Biblioteca Pere Anguera

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 2/08/2019
Grup Petites Grans Coses
Laura Noah

Les Biblioteques Municipals traslladen els espectacles de les activitats d'estiu de la Biblioteca Xavier Amorós a la Biblioteca Pere Anguera. Si durant el mes de juliol, cada dilluns han tingut lloc els espectacles del Cicle Biblioteques amb DO, durant el mes d'agost agafa el relleu el cicle Biblioteca Chill Out que preveu diferents concerts protagonitzats per grups i músics del Camp de Tarragona. Tots són gratuïts i començaran a les 18:30 h.

El grup Petites Grans Coses serà el primer a obrir el cicle el pròxim dilluns 5 d'agost. Es tracta d'un grup de pop amb seu a La Selva del Camp, creat l'any 2018. Han anat teixint complicitats i buscant bons moments, per tal de fer cançons a partir d'idees, melodies i sobretot, molts records. 

El dilluns 12 d'agost serà el torn de Laura Noah. És una cantautora reusenca que resideix a Nova York. Es va convertir a principis del 2019 en la primera artista catalana en cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units. Interpreta les seves cançons també en castellà, anglès i en hebreu. 

El grup de indie-rock alternatiu que fa rapsòdies al voltant de la ciutat de Reus Plombiers actuarà el dilluns 19 d'agost. El grup va ser creat el 2017 pel cantant i guitarra Frankie Boronat, i pel baixista Arnau. Van gravar un EP, "La darrera gènesi", de tres cançons, i poc després van incorporar al bateria Rafa i el guitarra Roger. 

El cicle finalitzarà el dilluns 26 d'agost amb el grup Terra Ferma, una formació d'ska fusió de la ciutat de Reus, que neix l'any 2014 a partir d'un projecte anterior. Van enregistrar un EP l'any 2015 titulat "Aixecant el vol". L'any següent un single, que es va anonemar "Declaració de principis", i finalment, l'any passat van presentar l'LP "Un brot de llum". 

Grup Petites Grans Coses
Laura Noah
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Laura Noah 4152.3 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.