Notes de premsa

Bonaventura Clotet i Mònica Bulló participaran a la Jornada Alimentació, salut i ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 3/06/2021
Cartell jornada Alimentació, salut, ciutat

El pròxim dia 8 de juny, a partir de les 10:30 h, es durà a terme la Jornada Alimentació, salut i ciutat, construint una estratègia local, organitzada per la regidoria de Salut i Ciutadania, la DOP Siurana i IISPV, i comptarà amb la participació de Bonaventura Clotet i Mònica Bulló, que introduiran els canvis d'hàbits que la ciutadania hauria d'assumir per millorar l'alimentació i començar a qüestionar que cal transformar les ciutats per promoure una alimentació saludable.

La jornada vol conscienciar sobre com una bona alimentació prepara el sistema immunitari per fer front a possibles malalties i com, com a persones individuals, es poden començar a canviar els hàbits alimentaris, però com també treballar de forma comunitària per canviar les ciutats i que aquestes siguin les facilitadores dels canvis d'hàbits. 

El programa de la jornada és el següent:

10:30 h   Benvinguda a càrrec d’Antoni Galceran. President de la DOP SIURANA

              Presentació a càrrec d'Elisabet Vilella. Comité de Direcció de l'IISPV

10:40 h  "Alimentació saludable per a una bona salut", a càrrec de Bonaventura Clotet, Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias.

11:15 h  "La importància de l'alimentació i actors implicats",  a càrrec de Mònica Bulló, professora titular del Departament de Bioquímica, Responsable del grup de recerca en Nutrició i Malalties metabòliques, IISPV. URV

11.45 h  Cloenda: construint una estratègia local.  A càrrec d'Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

La jornada serà en línia i cal inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat

Cartell jornada Alimentació, salut, ciutat
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.