Notes de premsa

Borges i l'Ajuntament de Reus aposten pel foment de la cultura i les tradicions a la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/06/2019
Salutació entre l'alcalde de la ciutat i David Prats de l'empresa Borges
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa Borges

L’Institut Municipal Reus Cultura de l’Ajuntament de Reus i l’empresa Borges han signat un conveni de patrocini pel qual l’empresa dóna un suport general a esdeveniments culturals de la ciutat i concretament col·laborarà en la celebració dels actes inclosos a la Festa Major de Sant Pere i a les Festes de Misericòrdia 2019.

Per tal de fomentar la cultura de la ciutat tot contribuint al manteniment de les tradicions, Borges continuarà oferint berenars populars a les dues festes majors, basats en la dieta mediterrània oferint pa, oli i xocolata.

Finalment, l'acord de col·laboració regula l'espai de temps que l'empresa Borges cedeix a l'Institut Municipal Reus Cultura per mostrar els actes d'interès cultural a través del rellotge que hi ha a la Plaça de Prim.

La signatura de l’acord s’ha fet aquest dimecres entre Carles Pellicer, alcalde de la ciutat en funcions i president de l’Institut Municipal Reus Cultura, i David Prats Palomo, per part de l’empresa Borges.

Salutació entre l'alcalde de la ciutat i David Prats de l'empresa Borges
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa Borges

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.