Notes de premsa

Cal Massó acull un cicle de cinema LGTBI+ dins de la programació del Planet Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/07/2021
Cartell cicle cinema LGTBI

Dins de la programació del Planet Reus, el programa de promoció de l’oci saludable de la Regidoria de Salut Pública i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, s’ha inclòs un cicle de cinema LGTBI documental, organitzat pel col·lectiu LGTBI del Camp de Tarragona H2O.

Aquest cicle pretén visibilitzar la diversitat i la cultura LGTBI+ a la ciutadania. Les pel·lícules es podran veure els dies 7, 14 i 21 de juliol a partir de les 20h a Cal Massó i comptaran amb la participació d’algunes de les persones protagonistes. L’entrada és gratuïta i es pot reservar al portal inscripcions.reus.cat

Documental de Berta a Teo, historia de un tránsito

Directora: Irene Navascués.

7 de juliol a les 20h a Cal Massó

La directora Irene Navascués dóna veu en el seu documental a Teo, un jove que va néixer noia i que va transitar a noi. Posa paraules al seu trànsit a més de parlar de la seva prèvia identitat de lesbiana feminista militant.

La seva família i amigues parlen del que els ha suposat aquest trànsit d'una persona estimada. Especialment interessants són les paraules de la seva núvia actual a la qual se li pot dedicar un altre documental per la intensitat del seu relat i l'interessant del seu recorregut.

El vuitè dia.

Director: Alvar Calvet

14 de juliol a les 20h a Cal Massó

El projecte titulat "El vuitè dia", Calvet entrevista i posa en relació a 8 persones trans amb 8 persones artistes pintores que a partir del testimoniatge de les primeres, realitzaran unes intervencions pictòriques en un espai.

Samantha Hudson: una historia de fe, sexo y electro-queer.

Director: Joan Porcel

21 de juliol a les 20h a Cal Massó

Documental sobre la vida de Samantha Hudson, el nom artístic del mallorquí Iván González, qui es va donar a conèixer amb el polèmic i viral videoclip "Soy Maricón". Va ser icona d'institut i ara ho és d'Instagram. Molts ho admiren, uns altres ho odien però a ningú deixa indiferent. "Soy Maricón y Me gusta Jesucristo". Així comença la cançó més popular de la iconoclasta Samantha Hudson, reina de la generació Z, estandard d'una modernitat que ja programa les seves selfies en Instagram. A ella li agraden les samarretes divertides, els raviolis d'espinacs i mentir sobre la seva vida sexual. En aquest documental la coneixem al cru i al natural. Una història de fe, sexe i electroqueer.

https://www.youtube.com/watch?v=KvFnB-tByOw

 

Cartell cicle cinema LGTBI
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.