Notes de premsa

Caminada popular nocturna i Ekiden de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/07/2019
Imatge d'arxiu de la darrera caminada popular
Imatge d'arxiu de la darrera caminada popular

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esport i Reus Esport i Lleure, col·labora amb Tretzesports en l’organització d’una nova Caminada Popular, en aquesta ocasió en horari nocturn. Aquesta caminada, que té lloc el dissabte dia 20 de juliol, coincidirà amb la Ekiden de Reus, que aquest any consisteix en una mitja marató per relleus.

Totes dues activitats tindran inici i final al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

La Caminada tindrà dos recorreguts; un de llarg de 10,7km i un de curt de 8,4km. La sortida està prevista per les 21:00h, i recorrerà camins rurals i urbans, passant per la urbanització aïguesverds, per tornar de nou al Pavelló Olímpic. Es recomana portar aigua i llum frontal.

Per la seva banda, la Ekiden de Reus, enguany es disputarà en format de mitja marató per relleus. Amb un circuit al voltant del Pavelló Olímpic on es concentraran els equips i on es realitzaran els relleus d’aquesta prova. La cursa començarà a les 20:00h.

Les inscripcions ja estan obertes per a les dos activitats, i podeu fer-les des de la web de www.tretzesports.org

Imatge d'arxiu de la darrera caminada popular
Imatge d'arxiu de la darrera caminada popular

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.