Notes de premsa

Campanya COVID Free de PIMEC a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/12/2020
Presentació de la campanya COVID Free a l'alcalde de Reus

El pròxim mes de gener es durà a terme a Reus la Campanya COVID Free que organitza a PIMEC, amb la col·laboració de Mutuacat, i que es du a terme als polígons industrials de Catalunya. La iniciativa consisteix en fer testos ràpids d'antígens a través d'unitats mòbils, les quals comptaran amb equips sanitaris formats per professionals qualificats i certificats per realitzar les proves als treballadors i treballadores de les empreses que ho sol·licitin.

La patronal realitzarà aquesta acció a nivell de tota Catalunya, prioritzant els polígons catalans gestionats per PIMEC Polígons, amb la col·laboració i el suport dels ajuntaments i de les associacions dels polígons on es realitzaran les proves.

En cada acció que es realitzi, PIMEC i Mutuacat oferiran preu especial per als tests fets a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als clients de la mútua. Aquesta acció que se suma a d’altres iniciatives de la patronal i de la seva Fundació, com la donació de mascaretes i termòmetres digitals clínics a les pimes, autònoms i comerços associats a PIMEC.

La informació, on també s'hi pot fer la inscripció, es pot consultar a https://www.pimec.org/ca/tests-rapids-dantigens-reus.

Precisament, el president de PIMEC Baix Camp, José M. Caballero, i Gemma Gasulla, Secretària Territorial, van reunir-se amb l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer, i els regidors Òscar Subirats, de Salut i Ciutadania, i Carles Prats, d'Empresa i Ocupació, per explicar de primera mà la campanya. 

Presentació de la campanya COVID Free a l'alcalde de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.