Notes de premsa

Campanya de suport per mantenir la tradició de comprar la Mona de Pasqua a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/04/2020
Cartell No et Quedis sense la teva Mona

En la línia de donar suport als establiments comercials que tenen obert en l’actualitat, des de l’Ajuntament de Reus es fa difusió dels forns i pastisseries on aquests dies es pot comprar la Mona i, fins i tot, disposen de servei de lliurament a domicili.

En el marc del programa d'activitats [email protected], des del consistori es vol promoure que, malgrat les circumstàncies excepcionals que afecten la ciutadania davant la pandèmia del COVID-19 i en la mesura de les possibilitats, es puguin continuar vivint les diferents activitats i, en aquest cas, especialment ja que la Mona de Pasqua forma part del calendari festiu tradicional. Així doncs, i promoguda per l'Agència Reus Promoció, es du a terme una campanya de suport als establiments on es pot encarregar i comprar la tradicional Mona.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que "són establiments agremiats a l’Associació de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, al Gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, a la Unió de Botiguers de Reus o a El Tomb de Reus. I l'objectiu és que mantinguem vives les nostres tradicions malgrat aquests moments tan excepcionals".

Els horaris dels diferents forns i pastisseries van en funció de cada establiment però la majoria tanquen a les 14:00 h i es recomana trucar abans per fer la reserva de la Mona.

En el marc d’aquesta campanya l’Agència Reus Promoció ha activat el concurs  “On has comprat la teva Mona?” a les xarxes socials.

El concurs consisteix en penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus, a qualsevol de les dues xarxes de Reus Promoció Facebook o Instagram.

Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ReusPromoció, etiquetar la foto amb el hashtag #TurismeAReus i anomenar l’establiment on s’hagi adquirit la Mona.

Els dos premis s’atorgaran a les fotografies que tinguin més likes, el mateix criteri tant a Facebook com a Instagram, i les imatges es podran penjar des de les 19:00 h del dia 9 d’abril a les 00:00 h del dia 13 d’abril.

El premi consisteix en un val de 50€ atorgat per l’Agència Reus Promoció per gastar a l’establiment on s’hagi comprat la Mona i 1 pack VisitReus (que inclou 4 polseres VisitReus i diferents productes del territori).

Cartell No et Quedis sense la teva Mona
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.