Notes de premsa

Canvi dels aparells de climatització al Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/10/2019
Canvi climatització Teatre Bartrina 1
Canvi climatització Teatre Bartrina 2
Canvi climatització Teatre Bartrina 3
Canvi climatització Teatre Bartrina màquina nova

El Consorci del Teatre Bartrina està realitzant els treballs de substitució dels aparells de climatització de l'espai escènic reusenc en el que suposa la materialització d'un projecte de millora i modernització de la climatització del teatre i en concret dels aparells que donen servei a les dependències de la sala d'exhibició, al hall d'entrada i a la primera i segona planta de camerinos. 

La inversió, que forma part del Pla d'Inversions de l'Ajuntament de Reus d'aquest any 2019, implica la substitució total de la maquinària que hi ha actualment. 

Canvi climatització Teatre Bartrina 1
Canvi climatització Teatre Bartrina 2
Canvi climatització Teatre Bartrina 3
Canvi climatització Teatre Bartrina màquina nova

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.