Notes de premsa

Canvia el sentit de la circulació als carrers de Sant Ignasi, Estel i del Sol

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/10/2019

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, a partir d'aquest dimecres, 9 d'octubre retornaran al sentit de circulació original diversos carrers, als qual se'ls va modificar amb motiu de les obres de construcció d'un immoble al carrer Alt de Sant Pere 7-9, des del juny de 2018.

Ara, una vegada finalitzades les obres, es tornarà a canviar el sentit de la circulació dels carrers de Sant Ignasi, de l'Estel i del Sol. La Guàrdia Urbana ha instal·lat cartells informatius tant als carrers afectats com als adjacents per tañ de donar a conèixer els canvis als conductors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.