Notes de premsa

Canvis en la programació d'El Pot Petit al Teatre Fortuny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/07/2019
El Pot Petit

El Consorci del Teatre Fortuny ha modificat una de les representacions que la companyia El Pot Petit farà a Reus el pròxim mes de desembre per causes organitzatives i de gestió interna del propi teatre i sobrevingudes amb posterioritat a l'inici de la venda de les entrades del proper trimestre. D'aquesta manera, la funció programada per dissabte dia 21 de desembre al matí es reprograma a l'endemà diumenge 22 de desembre, a les 17:30 h. 

Així doncs, l'espectacle "10 anys amb El Pot Petit" es farà en tres ocasions al Teatre Fortuny de Reus: 

  • Dissabte 21 de desembre a les 17:30 h
  • Diumenge 22 de desembre a les 11:30 h
  • Diumenge 22 de desembre a les 17:30 h

El Consorci del Teatre Fortuny informa que les entrades adquirides per a la funció del dissabte 21 de desembre al matí i que estan esgotades són vàlides per a la nova funció del diumenge a les 17:30 h. Per a qualsevol aclariment o consulta tothom que ho desitgi pot adreçar-se a la taquilla del mateix teatre o pot trucar al telèfon 977 010 659.

"10 anys amb El Pot Petit"
Els components de la companyia El Pot Petit celebren el seu 10è aniversari amb un concert excepcional. «10 anys amb El Pot Petit» és la celebració que porta a terme aquest grup musical, que per aquesta ocasió tan especial, combina la música, els titelles i el teatre, amb les seves cançons pròpies i originals, oferint-nos la possibilitat de descobrir un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana i en Pau, i la Melmelada Band. Per a fer-ho comptarem amb la participació de tretze músics a l'escenari que faran sonar les cançons que s'estan convertint en part de la banda sonora d'un gran nombre de llars.

 

El Pot Petit
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer El Pot Petit 112.9 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.