Notes de premsa

Carrilet i Reus Nord enceten el calendari de Festes de Barri 2023

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/06/2023
Festes de barri Reus 2023

Com cada estiu tornen les festes de barri arreu de la ciutat. Les associacions de veïns Reus Nord i Carrilet encetaran aquest divendres, 9 de juny, el calendari festiu i  a partir d’aquest dia un total de 32 barris de Reus, tres més que l’any passat, concretament Horts de Miró, Lledoners i Passeig Prim, s’ompliran d’activitats per fer-nos gaudir d’uns dies de diversió i convivència.

Les festes de barri donaran el tret de sortida divendres 9 de juny al Barri del Carrilet amb el Pregó de Festa Major a les 20h i a les 23h el Ball de Festa Major. Al barri Niloga-Reus Nord també hi haurà Pregó a les 20 hores i seguidament un concert de rumba catalana a càrrec del conjunt Salaitos, a la plaça del pintor Ferré Ravascall.

Aquestes celebracions tenen la seva màxima expressió durant els mesos de juny i juliol però s’allargaran fins el mes de desembre amb les festes de la Puríssima Concepció. Organitzades per les pròpies associacions veïnals, amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus a través de la Regidoria de Relacions Cíviques, les festes de barri són històricament un exemple de relació i de convivència que evidencien el capital social de Reus i fan bategar l’espai públic arreu mostrant també el  capital cultural amb els seus grups festius tradicionals.

Durant les festes, la ciutadania de cadascun dels barris gaudeix amb familiars, veïnat i amistats convidant a la resta de la ciutat a participar-hi de manera respectuosa. És per aquest motiu, que des de les associacions es treballa per seguir impulsant el respecte pel medi ambient, el residu zero i la lluita contra les agressions.

Festes de barri Reus 2023
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.