Notes de premsa

Catàleg de jocs infantils en català als establiments del Baix Camp i el Priorat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/12/2019
Presentació del catàleg de jocs en català

El catàleg de jocs consultable al web cpnl.cat/jocs inclou informació detallada de cada joc, amb més de 800 possibilitats de jugar en català. 

Any rere any, augmenta el nombre de jocs en català al mercat i any rere any el Consorci per a la Normalització Lingüística actualitza el catàleg de jocs disponible a la seva pàgina web, www.cpnl.cat/jocs, per donar visibilitat a aquesta oferta. Aquesta tasca d’actualització constant s’emmarca en la campanya “I tu, jugues en català?”, que té un altre objectiu clar: fer conèixer els establiments que tenen en el seu estoc aquests productes. Al Baix Camp i al Priorat hi ha 14 establiments adherits a la campanya: Abacus, Galatea Llibres, Juguettos, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí i Tomàs Barberà, a Reus; Joguines Rialles, a Cambrils; El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia, a Falset; Llibreria Rom, a Mont-roig del Camp, i Papereria Cèlia a Vandellòs. També hi ha una botiga per Internet: www.productesdelaterra.cat.

L’estrella de pàgina web de la campanya, www.cpnl.cat/jocs, és un cercador dels més de 800 jocs en català existents amb informació detallada de cada joc: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars i les plataformes on es poden jugar els videojocs. La fitxa del joc també inclou, quan és possible, un tutorial en format vídeo per explicar-ne el funcionament.

Una altra de les novetats és la informació sobre on es pot comprar cada joc: cada fitxa de joc conté els establiments adherits al programa que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles.

Per difondre tota aquesta oferta entre el seu alumnat, el Centre de Normalització Lingüística ha fet un sorteig de jocs, en el qual només a Reus han participat 183 alumnes. Aquesta mateixa setmana també es farà un sorteig als altres serveis del CNL: al Servei Local de Cambrils, al Servei Comarcal del Baix Camp i als cursos que es fan a l’Hospitalet de l’Infant.

Al Baix Camp i al Priorat la campanya “I tu, jugues en català?” està impulsada des de l’any 2004 pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura. Alguns establiments hi estan adherits des de llavors.

Presentació del catàleg de jocs en català
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.