Notes de premsa

Cavalcada dels Reis d'Orient

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Diumenge, 5/01/2020

Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat a Reus aquest diumenge 5 de gener per portar regals a totes les llars de la ciutat. A primera hora de la tarda han estat rebuts per l'alcalde Carles Pellicer, i pel regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, al Parc de Sant Jordi.

Posteriorment han visitat els infants ingressats a l'Hospital de Sant Joan i a les 18:30 h han iniciat la Cavalcada pels carrers del centre de la ciutat, un recorregut que ha vist lluir vuit carrosses i l'estel, que ha obert la comitiva, a més de torxats, patges, baiards, músics i les bigues romanes, entre altres. 

La Cavalcada ha culminat a l'Ajuntament amb la recepció per part de l'alcalde i el consistori, que han lliurat als Reis d'Orient les claus de la ciutat.

Cavalcada i recorregut
A partir de les 18:30 h l’estel ha guiat la cavalcada des del carrer Ample i ha seguit el recorregut següent:

Carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici ha baixat pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

Un cop a l’Ajuntament, han sortit al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per a la llarga nit que els espera. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.