Notes de premsa

Celebració del Dia Internacional de la Dansa en el marc de l'Any Roseta Mauri

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/04/2019
Cartell dels tallers

La commemoració de l'Any Roseta Mauri ha convertit en especial la celebració del Dia Internacional de la Dansa 2019. Aquest dissabte dia 27 d'abril, a partir de les 18:00h, es durà a terma a la plaça d'Evarist Fàbregas, l'activitat "Racons de dansa", tallers interactius adreçats a tots els públics. Per un costat es fa un taller d'art urbà, "Dansa & Grafiti", dirigit per Trifon Maynou, i un taller de bodypercussion, a càrrec d'Anna Llombart. Els tallers els ha organitzat la Coordinadora de Dansa de Reus, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, a través de l'Institut Municipal Reus Cultura, especialment enguany per l'Any Roseta Mauri. 

També aquest dissabte, a partir de les 21:00 h al Teatre Fortuny es durà a terme la 33a Gala de Dansa de les Comarques de Tarragona, enguany dedicada a l'Any Roseta Mauri i organitzada per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona (#apdansatgn). 

Finalment, el dilluns dia 29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa, a partir de les 18:00 h els alumnes que han participat al projecte educatiu Tots Dansen que s'ha realitzat al Teatre Bartrina sortiran al carrer i faran una mostra de la coreografia que forma el projecte educatiu i ballaran al mig de la plaça del Mercadal. També es farà la lectura del manifest que anualment es publica per commemorar aquest dia. 

Boots
Cartell dels tallers
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.