Notes de premsa

Cloenda de la 40a Olimpíada Escolar

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/05/2022

El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit aquesta tarda la cerimònia de cloenda de la 40a Olimpíada Escolar. Durant l'acte s’ha fet el lliurament de les medalles de l’Olimpíada Cultural a les escoles Josep Maria Soler i Gené Montbrió (medalla d’or i medalla de bronze) i Escola Montsant (medalla de plata).

També s’han lliurat els premis del concurs artístic i literari. El guanyador del concurs artístic de la 40a Olimpíada Escolar ha estat Yuhan Shan del CEIP Beat Bonaventura Gran de Riudoms i la guanyadora del concurs literari ha estat la Noelia Virgili Mestre, també del CEIP Beat Bonaventura Gran de Riudoms.

Durant l’acte s’han disputat les finals de Ritmes i Balls, amb la exhibició de de 17 grups que acte seguit han estat puntuats pel jurat. Els grups guanyadors han estat: The Girls, de l'Escola de Maspujols (or); Les Lleones, de l'Escola Arce (plata) i The Queens de l'Escola Mare de Déu de la Candela (bronze).

La cerimòniaha finalitzat amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l’apagada de la flama del peveter fins la propera edició.

La 40a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus ha aplegat, des del 2 de maig fins el 22 de maig , a 1.800 alumnes de 5è i 6è, de 45 centres escolars de Reus i la comarca del Baix Camp que han competit en tretze disciplines esportives (hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tenis taula, ritmes i balls i pàdel). Paral·lelament s’ha disputat l’Olimpíada Cultural, un nou àmbit per potenciar els valors de l’esport com la companyonia i el treball en equip i el coneixement històric dels fets esportius.

L’Olimpíada Escolar és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Reus a través de Reus Esport i Lleure i el Consell Esportiu del Baix Camp i té l’objectiu de promoure l’esport escolar i l’esperit de participació i competició a les escoles.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.