Notes de premsa

Cloenda de la Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell a pocs dies d’iniciar-ne la setena edició

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/10/2021
Imatge del curs 20/21 Casa Oficis
Invitació Cloenda Casa d'Oficis

Aquest  dijous, 14 d’octubre, a les 18h de la tarda, tindrà lloc la cloenda de la sisena Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell. L’acte serà al centre d’art Cal Massó, de Reus, i comptarà amb la presència del regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, i del Manuel García Molina, cap del Servei Territorial del SOC a Tarragona, els quals faran el lliurament de diplomes als nois i noies que finalitzen el seu itinerari formatiu i laboral en aquesta edició.

Al llarg de l’esdeveniment, els 16 joves de les dues especialitats que finalitzen aquest mes d’octubre, Creació audiovisual i Desenvolupament de continguts per a videojocs, presentaran els seus projectes de final de curs creats en els darrers mesos. Enguany el treballs que es presenten són per una banda, la demo d'un videojoc que té com a temàtica la Covid i de l’altra, un audiovisual o peça de ficció, que sota el nom "7 a la vista", versa al voltant de l'aniversari de la mateixa Casa d'Oficis.

El regidor Carles Prats, manifesta que es mostra especialment satisfet amb aquesta aposta formativa de Mas Carandell en un àmbit que ofereix moltes oportunitats d’ocupació juvenil. Pel jovent és un sector molt atractiu i en ple creixement. I el fet que durant els curs permet l’acció creativa i l’aplicació pràctica, també en diversos projectes de ciutat, motiva molt al joves.

Les Cases d’oficis són programes de formació per a l’ocupació d’habitualment un any de durada, que compten amb un primer semestre d’aprenentatge i una segona part, també de 6 mesos, en que els joves tenen un contracte laboral.  L’actual, i de manera extraordinària, només ha tingut 10 mesos de durada, dels qual 4 han estat de formació i 6 de contractació. I també en l’edició d’enguany l’edat per participar-hi s’allargava dels 25 anys que es requerien abans, als 29.

La Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell és un acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel  Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Des de l’IMFE Mas Carandell s’inicia una nova edició de la Casa d’oficis d’aquesta especialitat, la setena, el proper 1 de novembre, i d’un any de durada, per això ja ha obert preinscripció presencialment a Mas Carandell o bé a través del web mascarandell.cat. Per a participar cal tenir de 16 a 29 anys, estar en situació d’atur, tenir un nivell d’estudis bàsics, i residir a Reus, als barris del Carme, la Immaculada o Sol i Vista.

 

Imatge del curs 20/21 Casa Oficis
Invitació Cloenda Casa d'Oficis

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.