Notes de premsa

Cloenda del cicle "Música als barris" amb prop de 1.500 assistents el mes de setembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/10/2018
Música als barris

Nou barris han participat del cicle musical durant el mes de setembre i set grups de música han interpretat les seves cançons en un repertori d'allò més divers: des d'havanares de Balandra al barri Immaculada fins a sardanes amb la Cobla Reus al barri Fortuny, passant pel millor jazz-swing de la Sax Ars Band als Xalets Quintana i al barri Niloga.

La rumba de La Klave també s'ha fet un lloc en el cicle musical amb cançons pop versionades al seu estil propi, al barri Montserrat, la Faktoria Folk al barri Horts de Miró i la música de la Banda Simfònica de Reus al Mas Abelló.

Dos concerts ajornats per la pluja
El mes de setembre és el darrer mes en què se celebrarà el cicle, pensat per fer una programació a l'aire lliure, descentralitzada, arribant a tots els racons de la ciutat. Dos dels concerts que es van haver de cancel•lar per les circumstàncies meteorològiques adverses s'han posposat a l'octubre:

  • 27 d'octubre, a les 19.00 h, al carrer de Miami del barri Monestir, havaneres amb Veus de Reus.
  • 28 d'octubre, a les 12.00 h, al passeig Prim (barri Joan Prim), concert de la Banda Simfònica de Reus.

La programació de la Ciutat de la Música 2018
Aquest diumenge, 14 d'octubre, continua la programació de la Ciutat de la Música 2018 amb un altre concert del cicle Vermusic, aquesta vegada és el torn de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, que interpretarà peces de Serra, Bizet i Chaikovski al Teatre Fortuny a les 19.00 h, amb Carles Checa com a director i amb la col·laboració de l'Associació de Concerts de Reus.

L'entrada als concerts del Vermusic és gratuïta, però és necessària una reserva prèvia trucant al 977010200 o enviant un correu electrònic al ciutatdelamusica2018@reus.cat.

Música als barris
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.