Notes de premsa

Comença la campanya #BooktubersReus destinada a joves d'entre 12 i 29 anys

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/04/2021
BooktubersReus

#BooktubersReus és una campanya de recomanació de llibres a través de les xarxes socials i especialment a través d'Instagram pensada per a joves d'entre 12 i 29 anys, impulsada per l'Ajuntament de Reus a través de les regidories d'Educació, Cultura i Política Lingüística i el Casal de Joves la Palma de la regidoria de Salut i Ciutadania, a més d'Òmnium Cultural. L'objectiu de la iniciativa és el foment de l'ús del català entre els joves i incentivar la lectura, alhora que serveixi per parlar de literatura com a àmbit creatiu i fer-lo atractiu entre els joves. 

La campanya s'inicia aquesta setmana i se'n farà difusió a través de les xarxes, als instituts i també a les Biblioteques Municipals de Reus. Un dels incentius és que la campanya finalitza amb un concurs el dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. Entre tots els participants se sortejaran lots de llibres, airpods, entrades als teatres, aros de llum per fer i continuar penjant vídeos, o entrades a concerts, entre altres. 

És imprescindible que els vídeos es comparteixin a Instagram amb l'etiqueta #BooktubersReus i cal recomanar el llibre a un amic o amiga. La durada no pot superar un minut i, malgrat que el llibre pot ser en qualsevol llengua, el vídeo s'ha de fer en català. Cal mencionar i seguir a @reuscultura i a @joventutreus. 

Des de l'organització es vol, amb aquesta campanya, convidar als joves lectors a parlar del gust de llegir, a compartir la seva opinió sobre qualsevol llibre que hagin llegit, a despertar el desig de llegir en les altres persones, a crear complicitat entre els joves lectors i, també, a escalfar motors de cara a la pròxima festa de Sant Jordi. 

BooktubersReus
Videos Relacionats:
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer BooktubersReus 153.4 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.