Notes de premsa

Comença la campanya [email protected] per promoure les activitats a la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/06/2020
Logo Estiu@Reus

L’Ajuntament de Reus inicia la campanya [email protected] pensada per tal de promoure conjuntament totes les activitats organitzades a la ciutat durant l’estiu. La iniciativa vol ser una continuació del programa [email protected] que es va engegar el mes d’abril a iniciativa de la comissió del Mentrestant que el consistori va crear durant la pandèmia del COVID19.

Amb l’etiqueta #estiuAReus totes les activitats es promocionaran conjuntament a les xarxes socials de l’Ajuntament, tant al @reus_cat com a les pròpies dels diferents departaments municipals. A més també aniran acompanyades d’una imatge conjunta que s’adjuntarà als vídeos, flyers i cartellera online i que presenta colors estiuencs.

Balanç [email protected]
[email protected] ha estat un programa amb una proposta variada d’activitats en la qual bàsicament es convidava als usuaris a quedar-se a casa i a dur a terme tot tipus d’iniciatives que es podien fer virtualment o compartint-les a través de les xarxes. Impulsat per l’Ajuntament de Reus, va començar l’1 d’abril.

Des de la vocació de Servei Públic es va voler continuar oferint la possibilitat a la ciutadania de gaudir d’activitats lúdiques i és per això que es va incloure l’activitat que es realitzava des de:

 • Regidoria de Cultura i Política Lingüística
  • Institut Municipal Reus Cultura: Festes i Festivals, i Museu i Patrimoni
  • Biblioteques Municipals
  • Teatre Bartrina
  • Teatre Fortuny
 • Regidoria d’Educació
 • Regidoria d’Esports
 • Regidoria de Salut i Ciutadania
  • Mas Pintat
  • Joventut
  • Salut Pública
 • Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals
  • Arxiu Municipal
  • Participació
  • Centres Cívics
  • Solidaritat i Cooperació
 • Regidoria de Promoció de Ciutat
 • Regidoria de Relacions Cíviques
 • Regidoria d’Empresa i Ocupació
  • Mas Carandell

Amb el lema “[email protected]. Activitats en xarxa per a tots els públics. L’agenda no s’atura!” s’ha unificat la marca i el disseny de totes les activitats realitzades pels diferents departaments i regidories de l’Ajuntament de Reus amb la voluntat que fos l’inici d’un treball conjunt, transversal i en xarxa que pugui continuar d’ara en endavant. D’aquí que es presenta ara la campanya [email protected].

El programa [email protected] ha servit per mantenir activitats que ja es feien i que es van haver d’adaptar a les circumstàncies generades arran de la pandèmia del COVID19 i el decret d’Estat d’Alarma, amb el confinament i les diferents fases de desconfinament. Però també ha posat en valor activitats ja realitzades i que s’han recuperat. I finalment, activitats noves que han volgut donar resposta al moment actual, però que d’alguna manera es vol que tinguin continuïtat en el futur.

La marca [email protected] ha anat acompanyada de les submarques #culturaAReus #joventutAReus #turismeAReus #arxiuAReus... de manera que, a les xarxes socials, s’ha reforçat amb aquestes etiquetes la presència de l’activitat a la ciutat.

La difusió de la campanya s’ha dut a terme a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Reus @Reus_cat i de les xarxes socials pròpies en les àrees que en disposen i que són majoritàriament @ReusCultura @reusEsport @JoventutReus i @ReusPromocio. També els centres cívics disposen d’un canal de Facebook i la darrera incorporació ha estat el twitter de l’Arxiu.

La característica comuna ha estat que la imatge del [email protected] s’ha incorporat com a peu de foto en totes les infografies, imatges i vídeos que s’han emès aquests tres mesos donant una imatge de conjunt de tota l’activitat promoguda per l’Ajuntament de Reus. També ha estat la caràtula d’entrada i sortida dels vídeos emesos i recollits, en bona part, al canal de YouTube del @reus_cat.

Tots els actes, publicacions i activitats que s’han realitzat i/o programat s’han introduït a l’agenda del reus.cat/agenda de manera que s’ha dotat de contingut l’agenda de ciutat perquè continués essent un referent per a la ciutadania.

Logo Estiu@Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.