Notes de premsa

Comencen els actes commemoratius del centenari del Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/05/2005

Aquesta nit, a partir de les 20:00 h, a la Sala d'Actes del Centre de Lecturà Lluís Pasqual, Ricard Salvat, Joaquim Mallafré i Ramon Llop participen en la xerrada-col·loqui «Un segle de Bartrina».

El Teatre Bartrina serà l'escenari també de l'Exposició Nacional de Roses, del 7 al 9 de maig. Durant aquest mes de maig també s'inclou l'actuació de "La Vella Dixieland", el 20 de maig.
El 24 de maig serà el torn de la companyia de Concha Bustos amb l'obra "Elisabeth I. El último baile". El 25 de maig, Pragma Edicions i el Consorci del Teatre presenten "100 anys de Teatre Bartrina (1905-2005)", el llibre commemoratiu del centenari.
El mes de maig es tanca amb la representació de "La Oristiada", amb Emilio Gutiérrez Caba, Vicky Peña i Constantino Romero, entre d'altres. El 25 de juny i sota la direcció d'Albert Boadella es tornarà a presentar a Reus la coneguda obra "La torna". Per últim, al mes de juliol, es representa "Fi de partida", amb direcció de Rosa Novell i amb Jordi Bosch i Fermí Fernández.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.