Notes de premsa

Comencen les obres de nova urbanització de dos carrers del Barri Sant Josep Obrer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/06/2006

Dilluns, 3 de juliol, començaran les obres de nova urbanització dels carrers Mas de Bofarull i Mare de Deu de Puigcerver, al barri de Sant Josep Obrer. Les obres, que executa l’empresa municipal AMERSAM, tenen un termini d’execució de 4,5 mesos i no afectaran la circulació.

El carrer Mare de Déu de Puigcerver és paral·lel a l’autovia de Bellisens i va des del passatge Mare de Déu de les Angoixes fins al passatge Mare de Déu del Saliente. Hi haurà una calçada de 7 m amb un carril de circulació per a cada sentit, 2 m per a aparcament, una vorera de 3,5 m d’ample i una altra amb una amplada variable, però mai inferior al 1,5 m. S’urbanitzarà amb una vorada de formigó i una vorera que combina el panot blanc i vermell.
El carrer Mas de Bofarull es crea en els terrenys que ocupava l’antic camp de futbol. Les obres permetran l’obertura del carrer Mas de Bofarull, entre els carrers M.D. de la Macarena i M.D. Saliente. La secció tipus està formada per un carril de 6 m i una vorera a cada banda de 2 m. S’ha definit d’aquesta manera per semblança amb el mateix vial que ve de l’altra banda de l’avinguda Mas Abelló. La vorada és de formigó i la vorera de panot gris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.