Notes de premsa

Comencen les representacions de l'espectacle de serrar les cames a la Vella Quaresma

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/02/2020
Vella Quaresma 2020

Els escolars de la ciutat reprenen aquest divendres l'activitat de serrar setmanalment una cama a la Vella Quaresma, un programa promogut per les regidories de Cultura i Política Lingüística i Educació, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional. La primera cama la serraran el regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, Daniel Recasens, acompanyat per la il·lustradora d'enguany de la Vella Quaresma, Clara Madurell. 

L'activitat està adreçada als xiquets i xiquetes de la ciutat i es repeteix cada divendres a  partir de les 10:00 h del matí a les Peixateries Velles. 

Aquest any, al voltant de 2.500 nens i nenes d’ escoles i llars d'infants se sumaran a la proposta festiva. Cal recordar que la darrera cama se serra el dimecres de la Setmana Santa, el dia 8 d'abril, a les 12:00 h, en un espectacle obert a tota la ciutadania. 

El “Carni”, protagonista
L'espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del “Carni”, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s'ha acabat i que no tornarà fins l'any vinent.

La representació té la música, cançons i festa en directe cada setmana. Diferents membres d'entitats locals, artistes, representants de la cultura popular, de la música o del teatre, aniran tallant les cames a la Vella Quaresma que, durant tot el període, està penjada a les Peixateries Velles.

Vella Quaresma 2020
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.