Notes de premsa

Comissió especial per a la redacció del pla estratègic per a la mobilitat en bicicleta

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/01/2016

La Comissió especial per a la redacció del pla estratègic per a la mobilitat en bicicleta ha celebrat aquest dimecres 27 de gener la seva sessió constitutiva, sota la presidència del regidor d’Urbanisme, Marc Arza; la vicepresidència del regidor de Via Pública i Medi Ambient, Hipòlit Monseny; i la participació de regidors representants dels diferents grups municipals.

La comissió té el seu origen en el Pla de Mobilitat Urbana de Reus, aprovat pel ple de l’Ajuntament del 17 d’octubre de 2014, que estableix els principis, objectius i estratègies als quals ha de respondre la gestió de la mobilitat de persones i mercaderies a la ciutat, provoment la sostenibilitat i la seguretat i definint un model de mobilitat sostenible basat en la qualitat de vida, la integració social, el desenvolupament econòmic ostenible i la minimització dels consums energètics.

El pla d’acció del Pla de Mobilitat preveu entre les seves línies estratègiques augmentar la supefície i qualitat de la xarxa viària dedicada als vianants i als ciclistes, preveient-se, entre altres accions, la redacció del pla específic per a la mobilitat en bicicleta, que defineixi les infraestrctures, normativa, seguretat viària, intermodalitat i campanyes de promoció i seguretat.

El decret d’alcaldia de creació de la comissió, signat el 28 de desembre de 2015 i del qual se’n va donar compte en el ple de l’Ajuntament del mateix dia, contempla la possible participació com a convidats de tècnics municipals de les dues regidories implicades, així com de representants d’entitats vinculades a la mobilitat en bicicleta, com Bicicamp.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.