Notes de premsa

Concentració a la plaça del Mercadal en suport a la víctima de violència masclista de Manresa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/07/2019

L'Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Benestar Social i de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, s’adhereix a les concentracions i actes de rebuig convocats per aquest dilluns dia 8 de juliol a les 20:00 h per la presumpta violació d’una menor a Manresa per part d’un grup de set homes.

L’Ajuntament de Reus convoca a tota la ciutadania a expressar el rebuig a la violència contra les dones com es farà a tot el país alhora que vol manifestar el suport a la víctima, que avui declara davant del jutjat.

La concentració es farà al davant de la porta de l’Ajuntament a la plaça del Mercadal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.