Notes de premsa

Conferència amb motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/05/2005

Coincidint amb els actes en commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia, aquest divendres, 6 de maig, a les 18:00 h, a l'Auditori de Música del Palau Bofarull, tindrà lloc una conferència a càrrec del Dr. Cayetano Alegre de Miguel, cap clínic de Reumatologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i cap de Reumatologia de la Clínica Dexeus.

L'acte, organitzat per l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia i la Regidoria de Polítiques per a la Igualtat, tindrà la presència de M. Teresa Vallverdú i March, regidora de Polítiques per a la Igualtat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.