Notes de premsa

Conferència sobre Pere Caselles a l’Arxiu, en el marc de l’Any Caselles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/11/2018
Conferència Pere Caselles a l'Arxiu

El comissari de l’Any Caselles, l’arquitecte Anton Maria Pàmies, realitzarà una conferència aquest dimarts sobre “Pere Caselles i Tarrats, arquitecte municipal: Reus 1891-1929”, amb motiu de la commemoració de l’any que se li ha dedicat. La xerrada serà aquest dimarts 20 de novembre, a les 19:00 h, a l’Arxiu Municipal.

Paral·lelament es presentarà una mostra documental dels projectes de l’arquitecte Caselles, que es podrà visitar fins al dia 20 de desembre.

El coneixement de Pere Caselles suposa una ocasió per conèixer l’evolució de l’arquitectura a la ciutat, al tombant dels segles XIX i XX, des de les primeres mostres precursores del Modernisme fins a la consolidació del Noucentisme.

És també l’oportunitat per veure l’evolució urbana de la ciutat, que vivia moments de gran dinamisme econòmic i cultural: es van construir equipaments públics (escoles o antic escorxador), habitatges de la burgesia, o es van desenvolupar projectes com l’Estació Enològica o l’Institut Pere Mata.

Conferència Pere Caselles a l'Arxiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.