Notes de premsa

Contes de Pere Calders i música, avui al cicle Biblioteques amb DO

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/07/2019
Pere Calders, arxiu

El Cicle Biblioteques amb DO porta aquest dilluns al vespre a la Biblioteca Xavier Amorós "Contes portàtics: concert literari a l'entorn dels contes breus de Pere Calders", un espectacle que anirà a càrrec de la companyia Professors Substituïbles. La trobada començarà a les 20:00 h i comta amb la col·laboració de la DO Catalunya, que serveix una copa de vi a tots els assistents. 

La ironia i l'absurd dels contes de Pere Calders es barregen amb les músiques més diverses en un espectacle fresc que es farà a l'exterior de la Biblioteca Xavier Amorós. L'entrada és gratuïta. Aquesta actuació forma part de la programació d'estiu a les Biblioteques Municipals. 

Pere Calders, arxiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.