Notes de premsa

Contes solidaris a la Biblioteca Central Xavier Amorós

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/05/2004

dimecres, 12 de maig, a les 18:30 h, a la Sala Infantil de la Biblioteca Central Xavier Amorós, Francisca Miró, membre de l’ONG Intermón Oxfam, explicarà els contes per a la canalla «L’arbre generós» de Shel Silverstein i «El millor regal del món», de Xesco Boix, en una nova cita amb L’hora del conte.

La sessió de demà es fa novament amb la participació de la regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat que es van incorporar a l’activitat amb una participació regular, el segon dimecres de cada mes, amb la voluntat de difondre valors solidaris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.