Notes de premsa

Continua la promoció de Reus amb la participació a les fires de Canet i de Lleó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/09/2022
Reus Promoció a la Fira Modernista de Terrassa - arxiu

Reus continua amb les accions de promoció de ciutat i participa per primera vegada a la Fira Modernista de Canet de Mar i és alhora convidada a la I Feria Modernista a Lleó, amb un estand a la zona dedicada a les ciutats modernistes, dues accions que es duran a terme aquest pròxim cap de setmana.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, es mostra satisfeta de l’assistència de Reus a aquestes dues fires modernistes remarcant que «constantment anem ampliant el catàleg promocional de la nostra ciutat tot seguint nostre full de ruta. La nostra presència a dues ciutats d’important patrimoni modernista així ho certifica. Es tracta de dues noves i importants oportunitats de donar a conèixer el nostre patrimoni i oferta turística i cultural».

Enguany, l'eix temàtic central a Canet serà la moda i el vestuari durant l'època modernista, on els visitants podran gaudir d’un gran ventall d'activitats que tindran lloc al centre històric de la ciutat.

«Aprofitem la Fira Modernista de Canet, una fira adreçada a públic final, per captar i fidelitzar els visitants de proximitat. Reforcem a més el posicionament de Reus com a ciutat modernista visualitzant el prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Montaner com a nexe comú d’ambdues ciutats», explica la regidora Caelles.

Així mateix, Reus és ciutat convidada a la I Feria Modernista del Entorno Gaudí a Lleó organitzada amb motiu del 130è aniversari de la construcció de la cèlebre Casa Botines. A més de Reus, també hi participaran entitats i ajuntaments altament valorats pel seu patrimoni modernista com el Capricho de Comillas, Melilla, i el Concello de Ferrol. La Fira oferirà un extens programa d’activitats per celebrar també l’arribada de l’Era moderna a la ciutat.

Per a Montserrat Caelles «la nostra presència a aquesta primera i única fira de l’interior de Castella és molt important per nosaltres i va alineada amb les nostres estratègies de reforç de la imatge de Reus com a ciutat origen del geni Antoni Gaudí. Ens permetrà iniciar sinergies turístiques i culturals, d’aquesta comunitat.

Per fer més rellevant la participació de la capital del Baix Camp en aquestes fires, els visitants podran obtenir un bo mitjançant el qual, a través d’un codi promocional obtindran un descompte especial comprant la polsera Visit Reus!.

Finalment, cal remarcar que el «Vermut de Reus», juntament amb els productes Km 0 i les experiències turístiques que ofereix la polsera «Visit Reus!» seran també protagonistes de la presència reusenca a Canet de Mar i Lleó, amb degustacions especials a l’estand de  Reus Promoció.

Reus Promoció a la Fira Modernista de Terrassa - arxiu

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.