Notes de premsa

Continuen les obres del Pla d'Asfaltat 2019, a l'avinguda de Pere el Cerimoniós i al carrer de Josep M. Prous i Vila

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/08/2019
Asfaltat av Pere el Cerimoniòs
Plànol Pla asfaltat 2019

L'Ajuntament de Reus inicia aquest dilluns, 26 d'agost la segona fase dels treballs d'asfaltat de l'avinguda de Pere el Cerimoniós, entre la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó. La primera fase, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami, es van executar a principis de mes. L'actuació preveu tres dies de feina, fins el dimecres 28, amb treballs de fresat, asfalt i pintura.

Les obres s'inclouen en el Pla d'asfaltat 2019, que continuaran entre el dimecres 28 i el divendres 30 d'agost al carrer de Josep Maria Prous i Vila. Igualment, s'hi portaran a terme treballs de fresat, asfalt i pintura.

El Pla d’asfaltat 2019, que preveu una inversió total de 349.690 euros. La regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública, l’empresa adjudicatària de les obres i el servei de Mobilitat i Circulació de a Guàrdia Urbana es coordinen per tal que els treballs tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, en especial, al trànsit de vehicles.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA.

L’execució del pla 2019 es va iniciar a l’avinguda de President Companys, i continua ara a l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d'Aragó i a l'avinguda de Sant Jordi.

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de canals diversos: la política de proximitat de l’alcalde i el Govern de Reus, que atenen directament les sol·licituds de la ciutadania; el treball sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana; i dels canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntament (correu electrònic, reus.cat, telèfon…).

Asfaltat av Pere el Cerimoniòs
Plànol Pla asfaltat 2019
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.