Notes de premsa

Conveni per promoure l’ocupació i la formació entre Food&Leisure SL i Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/05/2016
Foto de la signatura del conveni

La Fundació Mas Carandell i Food&Leisure SL, l’empresa que explota el Bon Àrea de l’antiga Comarcal, han signat aquest dijous 12 de maig el conveni per col·laborar en matèria d’ocupació, formació i consultoria en recursos humans. L’empresa Food realitza l’explotació del supermercat, del restaurant, del bar i de la gasolinera que la franquícia Bon Àrea té a l’edifici de l’antiga Comarcal de Reus. La implantació d’aquesta superfície, permetrà el creixement econòmic de la zona, a la vegada que ja ha començat a generar nous llocs de treball. Per aquest motiu, i segons manifesta el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, l’acord amb Mas Carandell és rellevant perquè les col·laboracions público-privades són fonamentals per impulsar una responsabilitat corporativa empresarial efectiva i real.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec de l’administrador i representant legal de l’empresa, Jaume Alsina; de la Regidora d’Ensenyament en qualitat de vicepresidenta de la Fundació IMFE Mas Carandell, Maria Dolors Sardà; i del Regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, com a president de l’IMFE Mas Carandell.

Els temes en els que es cooperarà són en la borsa de treball, les estades en pràctiques dels programes ocupacionals, la gestió d’ajuts al desenvolupament, i la formació de recursos humans entre d’altres més genèrics, com la planificació estratègica d’actuacions i la difusió conjunta.

Des de que es van iniciar els primers contactes, la corporació alimentària Guissona ja ha posat ofertes de feina a la borsa de Mas Carandell per llocs de treball a Barcelona, Guissona i Reus. Concretament 4 a nivell de Reus: pel bufet, pel supermercat, per la peixateria i de manteniment. S’espera que més endavant es gestionin més ofertes per fer substitucions, cobrir vacances o ampliar.

Pel que fa a la col·laboració en temes de visites pedagògiques i pràctiques formatives, es preveu que properament es tanquin acords perquè l’empresa aculli alumnes dels cursos ocupacionals de Mas Carandell, concretament de les especialitats de Logística, així com de Comerç i Restauració, en aquest cas adreçades a joves.

A nivell de formació, s’establiran contactes tècnics per valorar els perfils professionals i les necessitats de l’empresa, gestionar la bonificació del seu crèdit de formació i estudiar els formats i metodologia més adequats en cada moment, per exemple, cursos, tallers o jornades.

L’acord formalitzat té una durada d’un any, amb la possibilitat de prorroga per períodes successius.

Foto de la signatura del conveni
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.