Notes de premsa

Cursos de Japonès i rus per primera vegada al Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/10/2003

arandell ofereix per primera vegada cursos de japonès i rus. En el cas del rus, les persones interessades poden inscriure's en el curs que els permetrà obtenir habilitats bàsiques per desenvolupar una atenció adequada a un client rus. També s'ofereix la possibilitat de participar en un altre dedicat a l'aprenentatge bàsic de la llengua.

El japonès s'ofereix per donar resposta a l'interès creixent per aquesta cultura.
L'objectiu és introduir els inscrits en els trets generals de l'idioma, que es treballaran de manera teòrica i pràctica.
Els cursos de japonès i rus per a principiats comencen el 6 d'octubre i es desenvoluparan fins al 9 de juny de 2004 amb una durada de 94 hores lectives, els dilluns i els dimecres, en horari de 20:00 h a 21:30 h.
L'«Atenció al client en rus» és un curs de 24 hores, que es farà de l'1 al 25 de març, de dilluns a dijous, de 20:00 h a 21:30 h.
Aquestes són les dues novetats de l'oferta d'idiomes del Mas Carandell, que manté l'ensenyament d'alemany i d'anglès. En el cas de l'anglès, s'ofereixen cursos que permeten adquirir habilitats específiques com la millora de la capacitat de conversa, habilitats en l'atenció telefònica i l'atenció als clients.
Encara hi ha places disponibles. Les persones interessades poden adreçar-se al Mas Carandell (977 331 837) o a l'OAC (010).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.