Notes de premsa

Dansa del ventre tribal fusió i contemporània al Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 4/02/2014

El Teatre Bartrina serà l’escenari aquest diumenge, 9 de febrer (19:00 h) d’un espectacle de dansa del ventre tribal fusió i contemporània ofert pel centre de dansa Alhazar. El cartell és compartit per la ballarina reusenca Alhazar amb la seva companyia i pel ballarí Illan Rivière i la companyia «Imajaghan».

L’espectacle el protagonitzaran, d’una banda, la ballarina reusenca de dansa del ventre tribal fusió i contemporània Alhazar i, de l’altra, el francès Illan Rivière i la seva companyia «Imajaghan.» Illan, amb només 20 anys d’edat, ja és reconegut mundialment com el màxim exponent d’aquesta dansa per la seva creativitat i innovació.

La companyia «Imajaghan» és formada per Illan Rivière i cinc ballarines d’origens diversos (França, Itàlia i Catalunya), que representaran el seu espectacle «Chaque Oiseau a la couleur de son cri», inspirat en el festival «Holi» de l’Índia, ple de colors i sorpreses. La companyia «Imajaghan» està presentant aquest espectacle a diferents països del món, i ara arriba en exclusiva i per primera vegada a Catalunya.

El muntatge d’«Imajaghan» tindrà la participació d’un dels músics que sovint col·laboren amb Illan Rivière, el reusenc Gerard Marsal, que actualment està creant músiques per a ells amb el nom artístic de «lepetitgerhard». L’espectacle, que té un component molt visual, s’adreça a tots els públics i a totes les edats, més enllà del públic de la dansa.

Venda d’entrades

Escola Alhazar (raval de Sant Pere, 41 de Reus). Per correu electrònic a [email protected] o per whatsapp al 679 767 606. Preu: 20 €.

Més informació: www.alhazar.es.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.