Notes de premsa

«DéjàBeat» guanya el Reussona 2013, 15è concurs de música per a joves de la ciutat de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/06/2013
Imatge del conjunt «DéjaBeat», en plena actuació

El conjunt «DéjàBeat» ha resultat guanyador de la quinzena edició del concurs Reussona. «DéjaBeat» és un grup reusenc de rap, soul i r&b, nascut el març de 2012, arran de la reunió de la Nora, el Mass, el Joël i el Gext, amb la pretensió de sumar forces i experiències per donar un missatge positiu i portar la seva música a un altre nivell. Aquest grup ha rebut el primer premi del Reussona 2013, el concurs de música per a joves que organitza la regidoria de Cultura i Joventut. El primer premi està dotat amb 1.500 euros.

El jurat del concurs i el vot del públic, que compta com un jurat més, han triat, també, el segon i tercer premi, dotats amb 900 € i 600 €, respectivament. El segon premi ha recaigut en el grup «Ivory», grup tarragoní amb un estil ambientat en el blues i el rock dels anys 70. Els temes d’aquest conjunt són propis, cantats en anglès i en els directes també interpreten alguna versió clàssica amb format power-trio: guitarra i veu, baix i bateria. El tercer premi ha estat per a «Second Trast», grup del Camp de Tarragona que vol seguir donant vida als sons reggae i ska.

Els altres tres finalistes han obtingut sengles mencions especials dotades amb 300 € cadascuna, són, per ordre alfabètic:

  • «CheslongKings», formació que va néixer a finals de 2012 amb aportacions de diferents grups de rap locals.
  • «Euler», gurp de rock, lletres en català, múltiples influències i compassos complexos, nascut el 2008 al si de l'Aula de Músics.
  • «Poker's», neix a Reus el març de 2008 i conrea l'estil pop rock. Assaja, composa les seves cançons i trepitja escenaris des d'aleshores.
Imatge del conjunt «DéjaBeat», en plena actuació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.