Notes de premsa

Descoberta d’una placa en record del beat Josep Gomis Martorell al carrer de l’Àguila

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 13/10/2014
Un moment de l'acte de descoberta de la placa en record de Josep Gomis Martorell

L’alcalde, Carles Pellicer, ha presidit aquest dilluns l’acte de descoberta d’una placa en reconeixement del religiós Josep Gomis Martorell (1894-1937) a la façana de la casa del número 8 del carrer de l’Àguila, on va residir els últims mesos de la seva vida.

A l’acte hi han assistit altres membres del govern municipal i també descendents del religiós, qui l’any passat va ser beatificat.

Un moment de l'acte de descoberta de la placa en record de Josep Gomis Martorell

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.