Notes de premsa

Detingut un menor per un delicte contra la salut pública

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 9/09/2019
Decomisació drogues

Una patrulla d’agents de la Guàrdia Urbana va detenir el passat dissabte 7 de setembre, a quarts d’1 de la matinada,  a Reus, un jove menor de 17 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc a l’Avinguda Països Catalans i segons informa la Guàrdia Urbana de Reus es va identificar un grup de joves, amb quatre persones relacionades.

Tot seguit es va procedir a la detenció del menor, que va ser traslladat a comissaria, al qual se li va intervenir 27 grams d’speed, 5 grams de metanfetamina i 8 grams d’èxtasi. A més, el detingut portava 105 euros en metàl·lic.

Decomisació drogues
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.