Notes de premsa

Dimecres comencen les projeccions dels treballs a concurs, en el III FEC Reus 04

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 3/03/2004

és de la sessió inaugural del III Festival Europeu de Curtmetratges, amb Tiro al Fantoccio, prevista per aquesta nit al teatre Bartrina, demà dimecres, 3 de març, comencen les projeccions dels treballs a concurs.

Així, el treatre Bartrina projectaran els següents curtmetratges:

"THE DAY WINSTON NGAKAMBE CAME TO KIEL"
Direcció: Jasper Ahrens
País: Alemanya

"PELLIS"
Direcció: Gozlan Yann
País: França

"AS MUXICAS"
Guanyador del segon premi del Festival de Cambrils
Direcció: Carlos Alberto Alonso

"ECOUTE LA MER"
Direcció: Nicole Leghissa
País: Bèlgica

"PÔV FILLE!
Direcció: Jean-Luc Baraton, Patrick Maurin
País: França

"DADDY'S BOY"
Direcció: Toni Harman
País: Gran Bretanya

Com s'ha fet en les edicions anteriors, el públic assistent podrà votar el seu film preferit. Aquestes votacions serviran per decidir el Premi Especial del públic al millor curtmetratge.

També dimecres, 3 de març, es faran, a partir de les 19:00 hores, les sessions especials d'animació francesa contemporània, amb la projecció de "Bestiari".

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.