Notes de premsa

Diversos indrets de Reus, protagonistes del rodatge de la pel·lícula "Teoria dels cossos"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 22/06/2022
Presentació rodatge pel·lícula Ferrater
Presentació rodatge pel·lícula Ferrater

L'equip de la pel·lícula "Teoria dels cossos" es troba a Reus aquests dies per al rodatge de diverses escenes que tenen lloc a la ciutat. La pel·lícula, que s'inclou a la commemoració de l'Any Ferrater, té com a escenaris principals la capital del Baix Camp, on va néixer el poeta, i Sant Cugat, on va viure els darrers anys i on es va suicidar quan tenia 50 anys. 

"Teoria dels cossos" representa el debut a la gran pantalla del director i guionista Joan Ramon Armadàs Monclús i està protagonitzada pels actors Miquel Sitjà i Ilvana Miño; ell, director de la Biblioteca Municipal de Sant Cugat, i ella, professora de literatura catalana de l'Institut Gabriel Ferrater. Ambdós protagonitzen una història romàntica, carregada d'aventures.

El rodatge es du a terme durant el mes de juny i a la capital del Baix Camp han rodat a l'Institut Gabriel Ferrater, al Parc de Sant Jordi, a la plaça del Castell i, el pròxim dia 29 de juny, Sant Pere, es gravaran diverses imatges aprofitant la Festa Major. 

La pel·lícula compta amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus.  

Presentació rodatge pel·lícula Ferrater
Presentació rodatge pel·lícula Ferrater

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.