Notes de premsa

Doctor Prats cancel·la el seu concert d'avui al Submarino Summer Fest

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/07/2020
Cartell Submarino Summer Fest

El concert previst per avui divendres a la nit al Parc de Sant Jordi de Reus amb el grup Doctor Prats s’ha hagut de suspendre. La promotora del certamen ha rebut aquest mateix divendres la confirmació que un integrant del grup Doctor Prats s’ha hagut de posar en quarantena després d’estar en contacte amb una persona que està afectada per la Covid-19.

Des de l’organització de Lo Submarino Summer Fest i des de l'Ajuntament de Reus es vol deixar molt clar que la suspensió del concert és per causes totalment alienes a l’organització i que, amb aquesta decisió, es referma el compromís de seguir totes les recomanacions i normatives sanitàries per evitar contagis i qualsevol problema que pugui sorgir.

Les persones que han comprat les entrades rebran properament els diners a través de la plataforma Entradium.

Cartell Submarino Summer Fest
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.