Notes de premsa

El 2n Fòrum d’Inversió CAT SUD busca projectes empresarials i inversors

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 18/07/2017
Imatge Fòrum d'inversió

Les instal·lacions de firaReus a l'Edifici Tecnoparc acolliran el 2n Fòrum d'Inversió CAT SUD que es durà a terme el pròxim 24 d'octubre. El Fòrum està obert a tots aquells emprenedors amb projectes que busquen finançament i també als inversors interessats a ajudar a fer créixer una empresa.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD, és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, i ACCIO -l’Agència per a la competitivitat a l’empresa de la Generalitat de Catalunya, que es realitza per segon any consecutiu.

Aquesta plataforma posarà en contacte potencials inversors amb emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, creant així un espai d’oportunitats que té com a objectiu potenciar l’emprenedoria al territori. Poden optar a la convocatòria del Fòrum projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Per tal de preparar la presentació dels projectes davant dels potencials inversors, els inscrits participaran prèviament en una sessió pràctica per millorar la presentació dels seus projectes.

El Fòrum d'Inversió té el seu origen en iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: el Fòrum d’Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i els Fòrums d’Inversió de Tarragona i Reus, promoguts pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats. La suma d’esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.

Imatge Fòrum d'inversió
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.