Notes de premsa

El 9è Mercat Solidari d’hivern recapta 2.655 euros per a l’Iran

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/03/2004

Mercat Solidari que es va celebrar dissabte 20 de març a la plaça del Mercadal ha recaptat 2.655 euros, amb la venda de productes al mercat, la venda del vermut, la xocolatada de la tarda i el 0,7% que han aportat diversos establiments de la ciutat.

Aquesta nova edició del Mercat Solidari de Reus ha tingut com a objectiu recaptar fons per ajudar als damnificats del terratrèmol del dia 26 de desembre de 2003 que va afectar la província de Kerman al sud-est de l’Iran, i especialment la ciutat de Bam, que va quedar pràcticament destruïda. El nombre de damnificats va superar les 100.000 persones.
Els diners recollits aniran, a través de l’ONG ADRA, a un projecte sanitari d’emergència mitjançant el lliurament de kits higiènics i latrines ecològiques. La ONG ADRA forma part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional des de l’any 2001. És una agència humanitària independent que treballa a 144 països lluitant per l’eradicació de la pobresa i la millora de les condicions de vida de les poblacions més necessitades. ADRA a l’Iran està coordinant activitats conjuntament amb Nacions Unides.
Organitzat per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de: l’Institut Municipal d’Acció Cultural, el Patronat Municipal de Turisme i Comerç, l’Institut d’Educació Secundària Baix Camp, la Unió de Botiguers de Reus, el Tomb de Reus i l’Eix Comercial Prim-Sunyer.
I els següents establiments: Valira, Body Shop Llibreria Gaudí, Perruqueria Louis, Restaurant L’Absis, Restaurant Planelles, Pastisseria Solanes, Pells i Complements Juncosa, Vermut Miró, ABS Vending, Arsopell, Novalent, Suau, Patateria Laurie, CRM, Jove Paper, BIAIX, La Botiga del Cafè, Farmàcia Miranda, Segura Disseny SL, Xarcuteria Maria del Carme -Productes andalusos i extremenys-, El Trau, Carnisseria Mestre Vilella, Fasset, Fruites i Verdures Baix Camp SL, Ribé Nupcial, Bon Veí Alimentació, Disc Servei i la Joieria Blazquez.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.